Contractul de amanet Rimbek

    Este un contract de creditare temporară încheiat între o persoană juridică (creditor amanetar) şi o persoană fizică denumită debitor amanetar. Obiectul contractului îl constituie acordarea unui împrumut ce urmează a fi garantat cu un anumit bun (aur), ce ramâne în posesia creditorului amanetar. Recuperarea garanţiei se poate face doar după restituirea împrumutului şi a dobânzii aferente, fapt ce trebuie realizat în termenul stabilit prin contract. În situaţia în care termenul expiră, bunul amanetat devine proprietatea creditorului amanetar până la concurenţa valorii creanţei şi a celorlalte obligaţii.

    La Rimbek contractul de amanet se încheie pe o perioadă de 90 zile calendaristice. Prelungirea se poate face ori de câte ori doriţi cu condiţia achitării comisionului pe care casa de amanet îl percepe. Perioada minimă în care se încheie contractul este de 5 zile calendaristice. După expirarea celor 90 zile calendaristice a contractului obiectele vor trece in posesia SC Rimbek Ifn. Dacă doriţi să ridicaţi bunurile înainte de expirarea contractului, PLĂTIŢI MAI PUŢIN , comisionul se recalculează în funcţie de câte zile au trecut din data încheieri contractului şi finalizarea lui. Aveţi posibilitatea de a face plata eşalonată a împrumutului achitând comisionul aferent zilelor .

Nu percepem penalizări!!!

Atunci când nu-ţi mai poţi plăti factura, când ai intrat într-un necaz şi ai nevoie urgentă de bani, amanetul este soluţia să obţii un împrumut rapid în schimbul obiectelor din aur de valoare.